Over WoonScout

Wat leuk dat u wat meer te weten wilt komen over de WoonScout. Hieronder vindt u ons verhaal.

De WoonScout is tot stand gekomen door een gezamenlijke passie voor interieur en wonen. Hier bij WoonScout hebben we allemaal iets gemeen. We kunnen geen genoeg krijgen van interieur, lifestyle en wonen. Aangezien we vanuit passie de laatste trends volgen. Is het voor ons een kleine stap om onze passie met jullie te delen. Gaat u net uw nieuwe woning inrichten? Of gaat u juist uw huidige woning overnieuw inrichten? Dan hopen wij dat onze wooninspiratie en woonideeën u een stapje dichterbij het interieur van uw dromen brengen. Dat zou ons goed doen. 

Materialen vormen de basis van elk interieur. Om uw interieur compleet naar wens is het juiste materiaal essentieel. Wij vooerzien u van alle nodige informatie.

Over één ding zijn we het hier hier allemaal eens. De verkeerde of de juiste houtsoort kan het interieur maken of breken. Kies daarom zorgvuldig de soort hout die bij u past.

Hier spot u de laatste trends voor:

Blijf op de hoogte van de laatste trends, schrijf u in voor de TrendWatcher (onderzijde pagina).

  • Trendy materialen voor uw interieur
  • Woontips voor verschillende woonstijlen
  • Interieurtips voor binnen en buiten
  • Inspiratie voor verschillende woonruimtes

Onze visie

Het is onze gezamenlijke missie bij de WoonScout om één openbaar platform te creeëren waar mensen dagelijks de laatste woontrends kunnen volgen. 

Door een focus te leggen op duurzaamheid, hopen wij een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze planeet. In onze blogs zal u ook duidelijk naar voren zien komen dat duurzaamheid een grote rol speelt. 

Uiteindelijk willen we graag uitgroeien tot een platform waar iedereen vrij zijn eigen mooie interieurprojecten kan delen. Zodat er een groot aanbod ontstaat van verschillende stijlen en smaken. 

over Woonscout