Op ontdekkingstocht door het land van kasten

Grote kast met verschillende soorten kasten in een
Leestijd: 3 minuten

Laten we het eens hebben over kasten. Je hebt ze in alle soorten en maten; van kledingkasten tot boekenkasten en van keukenkasten tot opbergkasten. Sommige kasten zijn groot en imposant, terwijl andere juist klein en bescheiden zijn. Maar één ding is zeker: kasten zijn een essentieel meubelstuk in elk huis en iedereen heeft er wel een of meerdere nodig.

Op zoek naar een kast voor wat extra opbergruimte in huis? Waarom dan niet een extra mooie kledingkast aanschaffen. En het liefst een stevige en betaalbare. Laten we eerlijk zijn, die extra kledingkast is per slot van rekening toch het geheime wapen van elke fashionista die net iets te veel kleren heeft gekocht. Maar het is niet alleen een investering in onze garderobe, het is ook een investering in ons geluk. Want er is niets beters dan het openen van een kast vol met kledingstukken die we allemaal graag dragen. Het is als het hebben van een persoonlijke boetiek aan huis, maar dan zonder zonder opdringerige verkoopsters.

 

Je persoonlijke bibliotheek aan huis

Maar niet alleen voor kleding zijn kasten natuurlijk handig. Als je veel papierwerk en boeken hebt of aan huis werkt, is het hebben van een goede boekenkast net als het hebben van een persoonlijke bibliotheek aan huis. Een investering in kennis, verbeeldingskracht en een bron van eindeloos plezier. En als je zzp’er bent of een thuiskantoor hebt, dan is een kantoorkast geen overbodige luxe, maar een must. Als het hebben van een persoonlijke assistent die onze werkruimte netjes en georganiseerd houdt, zodat we geordend en stressvrij blijven en we ons kunnen concentreren op de taken die voor ons liggen. Wat voor soort kast je ook zoekt, Emob kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is.

 

Emob Kasten

Of je nu een kast met schuifdeuren prefereert of eentje met lades, planken en een hangruimte, voor elk interieur en huishouden is er wel een passende Emob kast zodat je gemakkelijk bijvoorbeeld al je kleren, boeken en speelgoed kunt opbergen. In 2009 lanceerde Emob haar eerste webshop genaamd Emob4kids, welke snel bekend werd als de marktleider op het gebied van kinderkamer inrichting in ons land, maar ook in België en Frankrijk. Na enkele jaren ontstond er de behoefte om een professionelere webshop omgeving te creëren, waardoor de kleurrijke en klantgerichte shop werd uitgebreid en een nieuw logo kreeg. Mobby, een guitig aapje werd de nieuwe mascotte. Naast de Emob4kids-shop werd het productaanbod ook uitgebreid met de lancering van zuster shops, zoals Emob4baby, Emob4toys en Emob4garden.

 

Kwaliteit en service

Als de zaken goed gaan dan is stilstand achteruitgang, dus de winkel met Mobby als boegbeeld groeide verder. Na een tijdje werd het weer tijd om de shop te vernieuwen, waarna in 2016 de vernieuwde webshop gelanceerd werd tezamen met een naamsverandering en ander logo. Emob werd geboren zoals we die vandaag de dag ook kennen en waarbij één ding voorop werd gesteld: niet alleen mooie meubels leveren, maar ook de best mogelijke service bieden. De gebruiksvriendelijke shop biedt de mogelijkheid om de producten duidelijk op alle schermen te bekijken, voorzien van uitgebreide productinformatie, grote foto’s en levering op maat. De winkel heeft zijn eigen merk Emob kasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook kunnen dienen als decoratief element in een kamer.

 

De veelzijdigheid van kasten

Een webshop die eigen merk kasten verkoopt, biedt klanten de mogelijkheid om unieke, stijlvolle en functionele kasten aan te schaffen die niet overal verkrijgbaar zijn. Behalve de gangbare kleding- en boekenkasten, zijn er ook nog tal van andere soortgelijke meubels waar vaak niet meteen aan gedacht wordt. Wat denk je bijvoorbeeld van halkasten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de hal of foyer van een huis. Ze bieden opslagruimte voor jassen, hoeden, sjaals, tassen en andere items die je nodig hebt voordat je het huis verlaat. Deze halkasten zijn er in verschillende maten en stijlen, variërend van kleine wandkasten tot grote kasten met spiegels en lades. Een linnenkast speciaal ontworpen voor de opslag van je beddengoed en handdoeken is tevens een onmisbare meubelstuk in slaapkamers, badkamers en wasruimtes voor een opgeruimde en georganiseerde opslagruimte voor je huishoudelijke benodigdheden. Laat je inspireren en verken de wereld van veelzijdigheid van de verschillende Emob kasten.

Deel onze blog op social media.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs