Maak je buitenterrein klantvriendelijk met betonplaten

betonplaten buitenterrein
Leestijd: 2 minuten

Je hebt het tuincentrum van je ouders overgenomen en je bent trots op wat ze hebben opgebouwd. Ze hebben er een hele moderne tuinwinkel van gemaakt met een prachtige vloer van gebezemde betonplaten en de nieuwste technologische snufjes op het gebied van marketing, livestream selling, superspecialisatie, personal shopping en betalingsmogelijkheden. Het is nu de best bezochte rozenshop in Nederland. Binnen rozentextiel, rozen servies, plantenbakken, vazen, kussens en plaids. Alles in rozenuitvoering. En natuurlijk vind je daar ook alles voor de perfecte behandeling van rozen. Buiten ziet de klant een zee van rozen. Allemaal op kleur in handige pot en allemaal met een slimme QR-code die je kan aflezen met je smartphone. Zo weet je heel snel echt alles van die bepaalde roos en wordt gelijk getoond wat je verder bij de aankoop nog nodig hebt. 

Gebezemde betonplaten ook voor buiten

Je moeder was gek op kleine straatklinkertjes. Die liggen er nu als verharding van het buitenterrein. Maar de winkelwagentjes gaan steeds lastiger over de hier en daar ongelijk liggende stenen en als de rozen net water hebben gekregen is de vloer toch nat en glibberig. Om je klanten helemaal veilig over het buitenterrein te laten gaan, wil je ook daar gebezemde betonplaten leggen. Krijg je gelijk een mooi geheel, vind je.

Gebezemde betonplaten, strak en modern

Laatst was je namelijk op het strand bij Katwijk en bij een strandtent waar je van een glas verse muntthee zat te genieten lagen buiten ook die gebezemde betonplaten, zowel binnen als buiten. Een hele mooie en moderne uitstraling, zeker in combinatie met het zand van het strand. Als de gebezemde betonplaten bij jou zijn gelegd, ga je er ook hier en daar met zand en licht werken. Dat geeft vast een apart effect.

Verschillende maatvoeringen betonplaten

De perfecte gebezemde betonplaat is voor jou die met een vellingkant. Dat is een afgeschuinde kant zonder een metalen hoeklijn. Die hoeklijn wordt volgens jou namelijk ook weer glad als de rozen net besproeid zijn. Die wil je dus niet. De maat die je zoekt, is 200 x 200 cm. De looppaden zijn nu 80 cm breed en dat is te smal, dat kan je dan direct veranderen. De gebezemde betonplaten zijn ook van gewapend beton gemaakt, want er rijden ook auto’s over de platen. Het worden dus gebezemde betonplaten van 14 cm. Nu eerst een aannemer vinden die dit voor je kan aanleggen.

Deel onze blog op social media.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *